Spesielle anledninger

Ønsker du en unik ramme rundt din spesielle anledning kan Frøken Flood Blomster utvikle løsninger for deg.

Bryllup, jubileum, en spesiell oppmerksomhet til noen du er glad i, eller noe særpreget til høytiden – Frøken Flood Blomster er opptatt av å ivareta hver enkelt kundes ønske.

Bryllup

På denne spesielle og minnerike dagen er forventningene store. Blomstene er en viktig ingrediens for å skape en vakker helhet.

Det ligger mye planlegging og tanker bak en slik dag. Blomstene er med på å skape den riktige stemningen og dette vil vi både veilede og hjelpe dere med.

Brudebuketten

En brudebukett skal stå til kjolen og brudens personlighet. Ta gjerne med bilde av kjolen, så hjelper vi deg å finne blomster som passer deg og din stil. Du skal føle at du er deg selv – slik du ønsker å være som brud.

Dekorering av lokalet

Frøken Flood Blomster står til rådighet med pynting av kirken og festlokalet, og annet dere måtte ønske. Vi leier ut diverse vaser, lykter og andre elementer i forbindelse med bryllup. Vi lytter til deres ønsker om hvordan dere vil ha det. Enkelt og stilrent eller frodig og romantisk? Er dere usikre på hvordan dere vil ha det, kommer vi gjerne med gode ideer. Vi setter håndverket i fokus og binder brudebuketten etter gammel håndverkstradisjon.

Selskap

Hos Frøken Flood Blomster får du inspirasjon, ideèr og hjelp til å dekke et vakkert bord eller pynte et festlokale – inne eller ute, stort eller lite, hverdag eller fest!

 

  •  Bursdag
  • Jubileum
  • Konfirmasjon
  • Dåp
  • Jul
  • Andre anledninger

Begravelse

Når man skal ta farvel med noen som har stått en nær er det fint å gjenspeile hvordan den avdøde var. Dette gjør vi gjennom blomster, farger og materialer. Til eksempel, var personen et fjellmenneske er det fint å bruke fjellet og materialene i naturen som inspirasjon.

Vi ønsker å bidra til å gjøre seremonien så vakker og verdig som mulig.

Åpningstider

Mandag - torsdag 10-17

Fredag 10-18

Lørdag 10-16

Kontakt Oss

Telefon 22 69 60 02

post@frkfloodblomster.no  

   

Adresse

Sofies plass 3,
0169 Oslo

Rett ved Bislett stadion.

Hjemmebefaring

Vi har mulighet for hjemmebefaring.