Sommerstengt

Vi holder sommerstengt fra lørdag 29.juni til mandag 29.juli.

Vi ønsker dere en riktig god sommer!

Blomster som skaper minner

Ønsker du en stemningsfull ramme rundt en spesiell anledning kan vi utvikle løsninger for deg. Hos oss jobber det høyt kvalifiserte blomsterdekoratører som er opptatt av å se hver enkelt kunde. Og vi gir oss ikke før du er fornøyd.

Bryllup

Det ligger mye planlegging og tanker bak en slik dag. Forventningene er store, og minnene skal vare livet ut. Blomstene er viktig for å skape riktig stemning og en vakker helhet. Vi hjelper dere gjerne med brudebukett og dekorering av lokalet.

Brudebuketten

Brudebuketten skal stå til kjolen og brudens personlighet. Vi hjelper med å finne blomster som passer deg og din stil. Du skal føle at du er deg selv – og slik du ønsker å være som brud. Ta gjerne med et bilde av brudekjolen samt tanker og ideer. Sammen lager vi den perfekte brudebuketten.

? ->Bestill brudetime så veileder vi deg og hjelper deg med å skape riktig bukett og stemning. Snarvei til nettsiden, trykk her.

Dekorering av bryllupslokalet

Frøken Flood Blomster har lang erfaring med blomster til bryllup. Vi hjelper med dekorering i kirken, hagen eller festlokale. Enkelt og stilrent, eller frodig og romantisk? Vi lytter til ønsker og kommer med gode ideer.

Fest

Trenger du ideer og inspirasjon til sommerfesten? Vi kan pynte et vakkert bord, et festlokale eller en frodig hage. Inne eller ute, stort eller lite, minimalistisk eller overdådig. Spør oss om bursdag, jubileum, konfirmasjon, dåp, navnefest, juletrefest eller andre spesielle anledninger.

Ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne!

Begravelse

Ved et siste farvel bruker vi blomster, farger og materialer som gjenspeiler den du var glad i. Var avdøde et fjellmenneske, bruker vi fjellet og naturen som inspirasjon i sorgkreasjonen. Vi ønsker å bidra til å gjøre kirkerommet og seremonien så vakker og verdig som mulig. Spør oss om råd, vi hjelper deg.

Ønsker du å se valgmulighetene du har, ta en titt i nettbutikken vår, eller du kan ta direkte kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne.

Event

Skal bedriften din arrangere en tilstelning? Frøken Flood Blomster har lang erfaring med dekorasjon av både små og store arrangementer. Vi hjelper deg med både planlegging og gjennomføring.

Ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne.

Hjemmebefaring

Ønsker du nye blomster i huset eller ute på balkongen? Frøken Flood Blomster har lang erfaring med beplantning og å finne blomster som passer med stil og interiør. Vi hjelper med både planlegging og gjennomføring.

Ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne.