Kjøpsbetingelser

Innledning

Dette kjøpet er regulert av den nedenstående standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett. Forbrukerkjøp over internett reguleres hovedsakelig av avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettloven og ehandelsloven, og disse lovene gir forbrukeren ufravikelige rettigheter. Lovene er tilgjengelig på www.lovdata.no. Med forbrukerkjøp menes her salg av vare til forbruker som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, og når selgeren opptrer i næringsvirksomhet med salg av varer over internett.

1.      FIRMA 

www.frkfloodblomster.no drives av FRØKEN FLOOD BLOMSTER AS, Sofies plass 3, 0169 Oslo. (Org. nr. 915543413)
Informasjon og bilder på nettstedet er eid av selskapet eller partner og kan ikke kopieres uten tillatelse.

2.      PRISER

Alle priser på frkfloodblomster.no er oppgitt i norske kroner og inkluderer 25% moms. I handlevognen ser du totalprisen inkludert alle avgifter og tilleggskostnader. 

3.      BETALING

Betaling skjer ved den valgte betaling i kassa. Betalingsmåten levert av Nets.

3.1    Kort betaling.

Betaling med kort i vår nettbutikk er trygt og sikkert. Kortbetaling akseptert er Visa, MasterCard og Maestro m.fl. Du kan også betale med Vipps og Paypal via Nets.

3.2    Vipps

Betaling med vipps blir utført gjennom mobilnummer og verifisering av mobilbank ID.

3.3 Delbetaling

Info kommer. Tilbys via Nets.

4.      Ordre

Når du som kjøper har sendt din bestilling til frkfloodblomster.no, og ordren er mottatt, er ordre blitt en bindende avtale for begge parter. (Partene er deg som forbruker og nettbutikken, vi, som er selgeren.) Ved en slik fullført bestilling godtar du i samme øyeblikk salgsbetingelsene.

Du vil rett etter et gjennomført kjøp motta en ordrebekreftelse. Det er viktig at du sjekker opp at du får denne pr e-post, da det er bekreftelse på at du har fullført din ordre. Det hender noen ganger at ordrebekreftelsen kan havne i spam/søppelmappen – sjekk denne hvis du ikke får din ordrebekreftelse. Skulle du ikke motta noe, ta kontakt så snarlig som mulig.

Falske ordrer vil bli politianmeldt. Svindel og annen kriminell virksomhet vil bli strafferettslig forfulgt.

5.      Frakt

Fraktkostnader vil bli lagt til alle bestillinger som ønsker levering og ikke velger alternativet å hente bestillingen i den fysiske butikken Frk Flood Blomster på Sofies plass 3. Fraktkostnaden er 165 kr for bestillinger som skal leveres til fastlands Norge. Vi leverer/sender dessverre ikke til Jan Mayen og Svalbard, eller utlandet.

Bestillinger bestående av ferske varer som planter og blomster, leveres kun i Oslo kommune og deler av Viken fylkeskommune. Bestillinger som ønskes å sendes til andre steder i landet vil kun være mulig ved bestilling av varer som ikke er ferske varer. 

Vi tilbyr også ekspressleveringer og leveringer til spesifikke tidspunkter i Oslo Kommune og deler av Viken Fylkeskommune.  Ønsker du det? Ta kontakt med oss.

5.1    Leveringsmetoder

Varen(e) du bestiller med levering i Oslo kommune og/eller deler av Viken fylkeskommune blir levert av eget budfirma. Ordre som leveres til andre steder i fastlands-Norge blir levert av Posten.

5.2    Levering

Vi, frkfloodblomster.no, ekspederer din ordre mandag – lørdag. Søndag og/eller helligdager ekspederes første virkedag.

5.3    Leveringer til Oslo kommune og deler av Viken fylkeskommune

Bestillinger med levering i Oslo kommune eller deler av Viken fylkeskommune som er plassert før 12:00 blir behandlet samme dag, og den vil bli levert i løpet av den dagen/kvelden. Er det bestilling til bedrift, leveres den neste virkedag før kl. 15:00.

Bestillinger med levering i Oslo kommune eller deler av Viken fylkeskommune som ønsker levering mellom kl. 10:00-15:00, må være plassert før kl. 15:00 dagen før. Med unntak av lørdager. Bestilling(er) som skal leveres på en lørdag må være plassert innen kl. 10:00 den lørdagen.

5.4    Leveringer til fastlands Norge

Bestillinger med leveringer til andre steder i fastlands Norge og som da sendes med Posten vil bli postet innen 24t etter mottatt ordre mandag-lørdag.  Søndag og/eller helligdager ekspederes ved første virkedag. Bestillingen vil bli sporet og en hentemelding sendes både pr. e-post og sms, derfor viktig at du er nøyaktig ved registering av e-post og mobilnummeret ved bestilling. Hentemeldinger på papir blir ikke sendt pr post, så bortsett ifra ved eventuell teknisk feil. Du kan skrive ut henteseddel mottatt pr e-post og ta med deg på postkontoret ved henting av sendingen, eller benytte tilsendt sms.

5.5 Uavhentede leveringer

Dersom du som kjøper ikke henter ut pakken/bestillingen på posten og pakken blir returnert til oss, er kravene i henhold til Angrerettloven ikke oppfylt (§11 og §13). Bestillingen/ordren vil bli kreditert i sin helhet, men du som kunde vil motta en faktura pålydende 550kr for å dekke tur/retur frakt og ekspedisjonsgebyr. Har vi hatt ekstra omkostninger pga at pakken er stor, vil gebyret øke deretter. Etter 14 dagers betalingsfrist oversendes kravet til vårt inkassobyrå uten videre varsel.

6.      PRODUKTER

FRØKEN FLOOD BLOMSTER AS tar forbehold om at farger kan avvike noe fra foto. Produktbilder av snittblomster og planter er kun en illustrasjon. Kjøper du dette produktet vil du få en tilsvarende vare. Vi tar forbehold om trykkfeil. Det gjøres oppmerksom på at FRØKEN FLOOD BLOMSTER AS har copyright på alle bilder og materiell i nettbutikken, eventuelt bruk av dette må avklares skriftlig med FRØKEN FLOOD BLOMSTER AS

Lagerstatus oppdateres til enhver tid i vår nettbutikk, skulle det mot formodning skje noe i vår logistikk som gjør at varene likevel er utsolgt – vil vi kontakte deg slik at du har mulighet for å annullere eller endre din ordre.

7.      SKADEDE VARER OG REKLAMASJONRETT

Alle varer som sendes fra FRØKEN FLOOD BLOMSTER AS er kontrollert for eventuelle feil og mangler før forsendelse. Når du mottar din ordre, er det viktig å sjekke varene for skader eller defekter. Dersom det har oppstått skader på varen(e) ta kontakt med oss omgående.

Du har to års reklamasjonsrett i henhold til norsk lov på varer som er ment å vare vesentlig lengre enn to år.

Bestillinger som leveres med transportør må kontrolleres nøye i forhold til eventuell skade på emballasje. Ved fraktskade må dette påføres fraktbrev og du må få kopi, alternativt fotografere fraktbrevet.  Dersom dette ikke gjøres og det er skade på varen(e) erstattes ikke dette verken speditør eller FRØKEN FLOOD BLOMSTER AS.

8. ANGRERETT 

Som kunde har du rett til å heve kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varen(e).  Dette gjelder ikke blomster eller planter da dette regnes som ferske varer og da er unntak fra angrerettloven. Det betyr at ordre som består av blomster kan dessverre ikke byttes eller sendes i retur.

Dersom du ønsker å benytte angreretten, kan den kun benyttes dersom varen returneres ubrukt, er hel, i den stand den ble mottatt i og at den returneres i originalemballasje. Returemballasje og returomkostninger dekkes av deg som kunde. Så snart vi har mottatt din returpakke krediteres beløpet for de varene som er returnert så snart som mulig, innen 30 dager fra den datoen vi har mottatt varen(e). Du vil motta en e-post så snart returen er behandlet hos oss. 

Vi tar ikke imot pakker som sendes oss i postoppkrav.  Spesialbestilte varer, salgsvarer og metervarer tas ikke i retur.

Husk å fylle ut angreskjema som du finner HER.

Klage

Ved klage, vennligst ta kontakt med oss.

7 Kontakt & Support

FRØKEN FLOOD BLOMSTER AS
Kontakt og support e-post: tlf.:

Telefon 22 69 60 02

post@frkfloodblomster.no  

Force majeure
Særlige omstendigheter som ikke er under menneskelig kontroll slik som krig, omfattende arbeidskonflikt, blokade, brann, miljøkatastrofe, alvorlig infeksjon som hindrer partene å oppfylle sine forpliktelser kan frigjøre en part fra forpliktelsene. Slikt unntak gjelder under forutsetning av at operasjonen ikke kan utføres under disse betingelsene. Den andre parten skal straks varsles om omstendighetene ved bruk av denne bestemmelsen

Endring av kontrakt
Etter at du som kunde har gjort et kjøp har vi har ikke rett til å endre vilkårene i det aktuelle kjøpet med mindre annet er avtalt

Tvister og lover
Norsk lov skal gjelde for alle kjøp gjort under disse vilkårene. Tvister om kjøp under disse vilkår skal utelukkende behandles av en Norsk domstol